Naslovnica

SYSTEMCOM d.o.o je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga i razvoj proizvoda u području informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT). Korisnicima i partnerima u zemlji i svijetu nude se rješenja iz područja informacijskih sustava, kao i konzalting iz područja mikroelektronike.

Welcome to Systemcom  PDF 


The path from the real world to the digital word

Analogno-digitalni integrirani sklopovi vrhunskih karakteristika

AFE FAMILIJA – IP MODULI

Current-Input Analogue Front End with 13-bit ADC SC-I-AFE-180F110     PDF 
Current-to-Voltage Converter SC-IQ-IUC-180F310  PDF 
Current-Input Analogue Front End – Core SC-IC-AFE-180F209   PDF 
Current-Input Analogue Front End with SPI I/F SC-I-AFE-180F210     PDF 
Fully Differential 13-bit ADC SC-FD-ADC-180F410  PDF 

Mikroelektronika

Mi smo odgovoran i pouzdan partner u konzaltingu oko razvoja mikroelektroničkih proizvoda, posebno vezano uz iskustvo stečeno u dugogodišnjoj suradnji s kompanijama kao što su Compaq, Intel i Robert Bosch GmbH. Vrhunska ekspertiza, dobre komunikacijske vještine i timski rad dio su naše svakodnevnice.

Naša snaga leži u području dizajna analognih i mješovitih analogno-digitalnih sklopova. Javite nam se sa svojim potrebama, bilo za rješenjem specifičnog IP modula ili kompletnog ASIC-a: info@systemcom.hr 


Softverski inženjering i inženjerstvo podataka

Ugradbeni sustavi

Krasi nas sustavan i discipliniran pristup razvoju, proizvodnji i održavanju softvera uporabom primjerenih metoda i raznovrsnih programskih jezika na različitim platformama.

Nudimo sofisticirana softverska rješenja za matematiku i statističku obradu podataka i rudarenje nad podacima u skladu s postojećim softverskim rješenjima korisnika. Javite nam se sa svojim potrebama: info@systemcom.hr 


Zastupstva

Zastupamo proizvođača programskog sustava Statistica kao partneri tvrtke StatSoft (Europe) GmbH iz Njemačke na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Uz komercijalnu pružamo i tehničku podršku, te održavamo početne i napredne tečajeve.


Cryogenic Balanced INductive Detector

CryoBIND uređaj prvenstveno je usmjeren na problem osjetljivosti i mjerenja malih magnetskih signala.